Tegnekonkurransens vinnere!

Her er de bidragene juryen har valgt ut som sine favoritter!


Hunstad barneskole 1. trinn overbeviste juryen med sine flotte tegninger til kapittel 1. Juryen ble spesielt imponert over måten elevene viste Frida som speiler seg, og spøkelset Grystein som dukket opp på badet. Alle har også fått med seg at Frida hadde rød genser og grønn bukse! Godt jobbet!

Hareid skules 2. trinn leverte flotte illustrasjoner til kapittel 2. Elevene har særlig brukt fargen gul, for å illustrere gutten som tisser på seg når Grystein skremmer han. Juryen ble også imponert over alle de fine og detaljerte rommene elevene har tegnet. Flott innsats!

Sunde skole 2. trinn har levert noen detaljerte og fargerike illustrasjoner til kapittel 3. Det er lett for juryen å se at det er fortellingen om Grystein som havner i vaskemaskinen som har inspirert de fleste elevene. Elevene har brukt hele arket og skapt fine bakgrunner til motivene. Godt levert!

Søvik skole 1. trinn har levert uttrykksfulle malerier, fulle av farger og bevegelse. Elevene har inkludert elementer fra flere av kapitlene i sine bidrag, og juryen likte spesielt godt at de er så lekne og fulle av fargekontraster. Dette var kreativt og originalt!

Brundalen skoles 1. trinn er blant skolene som har levert til alle kapitlene, men juryen falt for illustrasjonene til kapittel 5. Elevene har illustrert hendelsene i teksten godt, og her finner vi igjen både skiløpet og Bobben som ligger opp ned i snøen. Elevene har brukt arket godt, og mange finer farger. God innsats og flott levert!

Juryen for Leseskogens tegnekonkurranse besto av: Sigrun Feiring, prosjektleder fra Foreningen !les, Ellen Hegtun, grafisk designer og illustratør, Marianne Hoen, grafisk designer og Anne Elisabeth Sæter, daglig leder av Kunst i Skolen.

Tusen takk til alle de 232 trinnene og klassene som har sendt inn til sammen 3392 tegninger til konkurransen. Klikk her for å se galleriet med alle tegningene!